0 0
Leestijd:2 Minuten, 24 Seconden

FC Brasil’77 begon nu eens goed aan de wedstrijd. Niet zoals voorheen direct een goal tegen in de eerste minuut. Het duurde dan ook een tijd  voordat er eens gescoord werd.

FC Brasil’77  VEERbeelding | Vera Egging

Door de hoge druk die Brasil’77 zette in de wedstrijd was het Alexander Tempels die hierdoor na 7 minuten wist te scoren, uit een afgepakte bal van de tegenstander belandde hij op 1 meter van de goal en wist de keeper te verschalken 1-0. Nog geen minuut later was het Ron Prinsen die de paal wist te raken. Jammer. Weer een minuut later was het dezelfde Ron Prinsen die de aanleiding gaf tot de 2-0 gescoord door Jeffrey Megens 2-0.

Daarna werd er even gas teruggenomen en kon Jogadores CF wat gaan proberen om de stand een beter uitzicht te geven. Veel kansen leverde dat niet op en het was Bertroy Navis die een lange bal van Jogadores CF wist te onderscheppen en zo de doorgang kreeg tot het doel van de tegenstander, hij passeerde de doelman en wist heel beheerst in te tikken. 3-0. Na deze mooie treffer kreeg Brasil’77 na een handsbal een strafschop maar helaas wist Alexander Tempels deze niet te verzilveren.

Daarna was het de beurt aan Roel Gebbinck om de stand via een 10 meter bal op 4-0 te zetten. Maar ook hij trof de lat. Zodat de stand 3-0 in het voordeel was van Brasil’77 en we met deze stand de rust in gingen.De tweede helft zou een totaal ander gezicht krijgen. Jogadores CF wisselde de keeper in voor een extra veldspeler. Dit zorgde ervoor dat Brasil’77 onder druk kwam te staan en na 10 minuten wist Jogadores CF dan ook via een eigen goal van Pim Olthuis te scoren 3-1.

Hoewel Brasil’77 al vele kansen om zeep had weten te brengen was het gelukkig toch weer na 11 minuten de goalgetter van Brasil’77, Roel Gebbinck, die uit een corner van Bertroy Navis de stand op 4-1 wist te brengen. En dezelfde Roel Gebbinck was het ook die de 5-1 wist te scoren. Daarna liep het eenvoudig en wist Alexander Tempels de 6-1 op het scorebord te zetten. En of het niet op kon was het na 16 minuten spelen Jeffrey Megens die de stand naar 7-1 tilde.

In de laatste minuut was het het dan de beurt aan Mees Siers om ook een goal mee te pakken maar helaas ging hij in eigen doel. Zo kwam de eind uitslag 7-2 op het bord. Volgende week naar de koploper ZVV Eindhoven en we wensen ze dan weer veel succes.

Team: Marco Olthuis, Pim Olthuis (e.d.), Ron Prinsen, Bertroy Navis (1x), Alexander Tempels (2x), Jeffrey Megens (2x), Roel Gebbinck (2x), Roel Wilbrink en Mees Siers (e.d.)
Coach: Paul Weijers