0 0
Leestijd:1 Minuten, 0 Seconden

ZVV BE ’79 is de competitie goed begonnen. In de thuiswedstrijd werd CFM/Transito, na een 1-1 ruststand, met 3-2 verslagen. Met een flink gewijzigde formatie ten opzichte van afgelopen seizoen begon de formatie uit Berkel-Enschot goed aan de wedstrijd. Al na drie minuten was het Piet Adams die na een slimme pass van Jeroen Hakkens bij de tweede paal binnen tikte, 1-0. Halverwege de eerste helft was het Gerard van den Adel die de stand gelijk trok.

ZVV BE ’79

In de tweede helft gaven beide ploegen elkaar weinig ruimte en was het een gelijk opgaande wedstrijd. Het waren de gasten die op voorsprong kwamen, opnieuw was het Gerard van den Adel die scoorde, 1-2. De thuisploeg reageerde direct en Reggy Elias schoot de verdiende gelijkmaker binnen.

De wedstrijd leek op een puntendeling te eindigen maar met nog minder dan één minuut op de klok kwam BE ’79 gelukkig op voorsprong. Waar alles en iedereen, na een vermeende overtreding van Piet Adams, een vrije trap voor de gasten verwachtte lieten de scheidsrechters doorspelen. Enkele seconden later was het Piet Adams die binnen tikte en de drie punten in eigen huis hield. 3-2.