0 0
Leestijd:1 Minuten, 21 Seconden

De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof hebben afgelopen vrijdag een forse nederlaag geleden tegen de reserves van Eredivisionist FC Marléne 2. Na drie minuten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld, het stond toen al met 3-0 achter en wist dit niet mee recht te trekken.

Bron: z.v.v. Urk

Wedstrijd vroeg gespeeld
Ondanks dat bij het tweede team van FC Marléne een eerste selectiespeler meedeed en deze ook degelijk het verschil maakte, mag De Kof het zichzelf aanrekenen dat de wedstrijd na drie minuten al gespeeld was. Het gaf onnodig drie kansen weg en deze werden ook meteen omgezet in tegendoelpunten door de ploeg uit Heerhugowaard.

Na de slechte start heeft De Kof enkel en alleen achter de feiten aangelopen, in de loop van de eerste helft werd het ook nog eens 5-0. Vlak voor rust scoorde Riekelt Snoek de 5-1. Het was een sterke fase, de laatste twee minuten van de Urkers maar toen was het al te laat.

Winterstop
In de tweede helft begon De Kof ook goed, Riekelt Snoek kreeg de kans op 5-2 maar schoot naast. Aan de andere kant werd alle hoop aan flarden geschoten; 6-1. Vanaf 8-2 konden de Urkers nog via spelende keeper twee keer scoren, maar met een tien-meter trap was ook het slotakkoord voor Marléne 2; 9-4.

De laatste wedstrijd van 2019 is gespeeld, vanaf 10 januari hervat de competitie weer met een uitwedstrijd tegen IFC Zwolle. Het was afgelopen vrijdag ook geen mooie avond voor De Kof 2, zij verloren hun uitwedstrijd bij Drs. Vijfje 3 met 7-4.