0 0
Leestijd:1 Minuten, 24 Seconden

Nou ja, het is de vraag of kleding verder kon scheuren want de spoeling was al klein. Geen Yoshua St. Juste inzetbaar, geen Mats Velseboer inzetbaar, geen Dave Severins inzetbaar. Mo Darri afgelopen week opgelapt, David Albert afgelopen week opgelapt….

Bron: Hovocubo

Gelukkig beschikt Hovocubo over voldoende kwaliteit om de wedstrijd met goede moed in te gaan, maar wanneer je een paar sterkhouders mist wordt het toch heel erg lastig.

Als de wedstrijd drie minuten onderweg is schiet Appie Attahiri tegen keeper Cenik Ceylan maar alsnog uit de rebound weet Lahcen Bouyouzan de bal in het net te krijgen en staat Hovocubo al op een vroege 1-0 voorsprong. Negen minuten later lukt het Appie Attahiri wel om tegen zijn oude ploeg te scoren na een goede individuele actie. Hovocubo heeft de wedstrijd volledig onder controle en er is geen vuiltje aan de lucht. Gezien de gemiste kansen had bij rust de score hoger moeten zijn.

In de tweede helft krijgt Hovocubo het een stuk zwaarder. Nog steeds dominant aan de bal, maar slordiger en met minder energie. Apeldoorn rook bloed en oud-Turks International Cihan Ozcan zorgde met twee goede afstandsschotten voor een gelijke stand. Voor Hovocubo was dit billenknijpen en het was te danken aan Dave Stet dat de thuisploeg niet op achterstand kwam.

Aan de andere kant, ook in de tweede helft kreeg Hovocubo voldoende kansen om opnieuw op voorsprong te komen. Het slotakkoord aan de kant van Hovocubo kwam echter net op tijd wanneer Zakaria Amrani Faisal Mellah weet te bereiken die op de doellijn het laatste tikje geeft om de punten in huis te houden. Met name een mentale overwinning voor Hovocubo.