0 0
Leestijd:1 Minuten, 11 Seconden

Woensdag 13 november jl. stond voor de dames van Winsum 1 de verre uitwedstrijd op het programma tegen het eerste team van S.V. Ens. In een energieke pot bleef de stand steken op een gelijkspel en kwam er geen winnaar uit het duel.

Bron: Futsal Winsum (Foto: Sterkenburg Media)

Ondanks het prima spel wat de eerste helft  werd gespeeld bleven doelpunten voor beide teams uit. Pas in de tweede helft werd de score geopend door Ens. Dom balverlies voorin leidde een counter in voor Ens. De verdediging van Winsum kon de fout niet herstellen en zag de bal in het doel belanden, 1-0.

Winsum mocht zich af en toe in de handen knijpen dat Ens verzuimde meer doelpunten te maken. Een bal voor het doel van Winsum langs werd wonderbaarlijk genoeg naast de goal geplaatst en een bal op de binnenkant van de paal kaatste weer het veld in.

Gelukkig wist Winsum het net wel te vinden. Na een goede actie over rechts kon Pascal Spieker een voorzet geven. Leonie van der Werf bleef koel en wist de stand gelijk te trekken.

Een overwinning zat er helaas niet in maar aanstaande vrijdag krijgt Winsum alweer de kans om het opnieuw te proberen. Dan staat namelijk al de return op het programma tegen Ens en mag Ens de lange rit naar het noorden maken. Er wordt om 19:00 uur afgetrapt in de Ripperdahal.