0 0
Leestijd:1 Minuten, 11 Seconden

Afgelopen maandagavond hebben de reserves van Excelsior’31 met 1-1 gelijkgespeeld bij Hoekje/Toyota. In Oldenzaal was het een enerverend duel met kansen over en weer, maar uiteindelijk een terechte uitslag in deze derby van het Oosten.

Het tweede team speelde deze avond tegen FC ’t Hoekje/Toyota 1 in zaal de Vonderweyde, terwijl het derde team van Excelsior’31 op hetzelfde moment de degens kruiste met het tweede team van FC ’t Hoekje/Toyota (3-8 winst).

De eerste helft was het aftasten en creëerden beide ploegen weinig kansen. Keeper Willard ter Stal haalde net als bij de quiz-avond van de week ervoor een hoog niveau en keepte een uitstekende wedstrijd.

Na de rust kwam Excelsior’31 toch op voorsprong door een fraai doelpunt van aanvoerder Daan Kreijkes. Na een gele kaart van Cor Pongers kwam Hoekje/Toyota op gelijke hoogte na een man-meer-situatie. Hierna kregen beide ploegen nog grote kansen in de slotfase, maar kwam er geen winnaar deze avond.

Volgende week speelt Excelsior’31 alweer de laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar. Dan staat de wedstrijd tegen subtopper SVI op het programma. De wedstrijd begint om 21.00 uur in de Reggehal.