0 0
Leestijd:51 Seconden

FC Eindhoven moest met twee goals verschil winnen om de BeNeCup naar Eindhoven te brengen. Ondanks een sterk optreden van de ploeg van Jan Vogels is dit niet gelukt. Uitslag 1-2.

Bron: FC Eindhoven

De hele wedstrijd was FC Eindhoven de bovenliggende partij. Vanaf het begin van de wedstrijd lieten de spelers zien dat ze maar voor één ding kwamen en dat was voor de fel begeerde BeNeCup.

Na zes minuten kwam FC Eindhoven al op een verdiende 0-1 voorsprong.  Door slordig balverlies van Tim vd Akker kwam de thuisploeg echter binnen een minuut weer op gelijke hoogte. Hij maakte zijn fout vrijwel direct  goed. Door veel druk te zetten op de tegenstander stelde hij Jamal el Ghannouti in staat om de 1-2 binnen te schieten. Dit was tevens de ruststand.

Ook in de tweede helft domineerde FC Eindhoven. De spelers van coach Jan Vogels wisten de kansen die ze kregen echter niet om te zetten in meer goals. De teleurstelling in het Eindhoven kamp was groot.