0 0
Leestijd:1 Minuten, 21 Seconden

De Eindhovenaren behaalden een ruime overwinning op de ploeg uit Rijssen uitslag 16-2 en gaan moeiteloos door naar de 2e ronde van het bekertoernooi.

BRON: FC Eindhoven

Een overtuiging spelend FC Eindhoven liet vanaf minuut 1 zien wie de baas is in Eindhoven en wie naar de 2e bekerronde gaat. Met goed uitgevoerde combinaties werden de bezoekers onder druk gezet. Jamal opende de score en liet de 1-0 aantekenen. Nog geen minuut later was het Jordany die trefzeker was (2-0). Hierna werden de toeschouwers in de 1e helft al getrakteerd op nog meer goals. Ruststand 10-0!

2e Helft
De Eindhovenaren begonnen de 2e helft waar ze de 1e helft gebleven waren. Met geconcentreerd voetbal legden ze Excelsior’31 over de knie. Met wederom goed combinatiespel werd het net van de tegenstander getroffen nog 6x getroffen. In de 2e helft kregen de reserve keepers Melvin van Bommel en Nick van de Heuvel van coach Jan Vogels ook de kans om zich te laten zien. Alle Spelers van FC Eindhoven hebben het doel getroffen. De 2 tegendoelpunten waren slechts voor de statistieken. Eindstand 16-2!

Doelpuntenmakers:
Raphinha 4x, Jamal 2x, Mouchine 3x, Jordany 2x, Dennis 2x,Qualid 1x, Mo 1x en Tim 1x.

Cibatax man of the Match : Jamal el Ghannouti

Coach Jan Vogels: “Ik ben heel tevreden over het spel en instelling van mijn spelers. Ik zag mijn ploeg ontzettend goed spelen en goed combinatiespel op de mat leggen. Ik wil deze wedstrijd zeker niet zien als een oefenwedstrijd in aanloop naar de topper tegen FCK de Hommel. Beide wedstrijden staan op zichzelf!