0 0
Leestijd:54 Seconden

Bristol Team/Osaka is de competitie strijdbaar begonnen. Nadat het vorige week was doorgedrongen tot de tweede ronde van de KNVB beker was het lastige Prinsland de eerste tegenstander in de reguliere competitie. De gasten hadden zeker de eerste 25 minuten het betere van het spel en legde de thuisploeg met de billen bloot.

Bristol Team

Nadat Bristol/Osaka nog op een 1-0 voorsprong kwam lag het heft toch in handen van het team uit Dinteloord. Telkens als de Roosendalers langszij kwamen liet de verdediging het afweten.

Met een 2-4 achterstand moest het de tweede helft anders. De wissels werden aangepast en het begon beter te lopen. Nadat het op 5-4 voorsprong was gekomen liet de thuisploeg toch uit handen glippen. Prinsland vocht zich terug tot 5-6. Het slotakkoord was voor de gasten. Met een 6-6 op het bord en één minuut te spelen was het tumult na de 7-6 groot. Een opstootje werd van beiden kanten geforceerd. Maar met niet meer dan wat duw- en trekwerk bleven de drie punten in Roosendaal.