0 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond jl. gedaan wat verwacht werd. In de allereerste officiële wedstrijd van het seizoen 2017/2018 was het, is de eerste ronde van de beker, een maatje te groot voor Hoofdklasser Sparta Enschede. Topklasser Excelsior’31 won de wedstrijd met 8-1. Een mooie opwarmer voor de competitie, die komende week van start gaat.

Met debutant Gert-Jan Schultink (die twee keer het net wist te vinden) in de selectie domineerde Excelsior’31 de hele wedstrijd. De bezoekers kwamen er nauwelijks aan te pas. Excelsior’31 grossierde in kansen, maar het vizier stond in de eerst helft niet op scherp. Bij rust bleef het steken op 3-1. Na rust haalde het team vaker de trekker over, waardoor er uiteindelijke een 8-1 overwinning werd behaald. De Rijssenaren plaatsen zich hiermee voor de tweede ronde van de beker.

Volgende week vrijdag begint het voor het team van coach Ichtus Rahanra pas echt. Dan start de competitie in de topklasse en wacht in Rijssen de zware confrontatie met Sportclub Olympic. Het thuisduel in de Reggehal begint om 21.00 uur.