0 0
Leestijd:2 Minuten, 1 Seconden

GOUDA – De Haagse zaalvoetballers moesten om 19:15 uur verzamelen in sporthal de Mammoet. Vanwege de sneeuw werd het voor de meeste spelers later dan afgesproken. Gelukkig heeft het slechte weer er niet voor gezorgd dat de spelers te laat waren. Om 19:45 uur was iedereen omgekleed en klaar voor de wedstrijd. Vorige week werd er eveneens gespeeld in de Mammoet tegen Watergras 2 voor de beker. Onderschatting was een van de punten die werd aangehaald tijdens de bespreking.

Om 20:00 uur trapte de ploeg uit Den Haag af voor de tiende wedstrijd van het seizoen. Vroeg in de wedstrijd scoorde aanvoerder Morad met een geplaatst schot en bracht zijn team op een verdiende 0-1 voorsprong. Hierna golfde het spel op en neer en verzaakte ZVV de voorsprong te vergroten. Watergras wist na een prachtige kopbal de stand gelijk te trekken. De Haagse selectie was naar Gouda gekomen met maar één doel en dat was winst. Dit bleek ook de gehele wedstrijd, want het waren de Hagenezen die domineerde. Voor rust scoorde Mahir nog de 1-2 na een voorzet van Mo.

In de rust werden de puntjes op de i gezet. De marge van 1-2 was te weinig voor het doelsaldo, nadat afgelopen week Transvalia ZW Maense met 21-10 afdroogde.

Na rust veranderde het spelbeeld niet en was het weer Den Haag dat Gouda terugdrong op eigen helft. Het duurde wel lang voordat de 1-3 op het scorebord verscheen. Morad was de maker van het derde Haagse doelpunt na aangeven van Bill. Hierna volgde snel de 1-4 van Mahir en de 1-5 van Mo. Beide wisten ze elkaar te bedienen en zelf ook het net te vinden. Luthmarnick zorgde na aangeven van Brahim voor het laatste doelpunt aan Haagse zijde. Watergras kwam echter in de laatste seconde met het slotakkoord, daarmee stond na 50 minuten voetbal de 2-6 eindstand op het scorebord.

Voor Watergras werd het een zure avond, zowel het eerste als het tweede team verloren met ruime cijfers.

Vrijdag 15 december is het weer een avondje ZVV in de sportcampus Zuiderpark. Van 19:00 uur tot 23:00 uur kunt u genieten van zaalvoetbal.

Scoreverloop: 1ste helft; 0-1 Morad, 1-1 Watergras, 1-2 Mahir, 2de helft; 1-3 Morad, 1-4 Mahir, 1-5 Mo, 1-6 Luthmarnick, 2-6 Watergras

Opstelling: Ilias, Mo, Morad, Bill, Mahir, Luthmarnick, Ricky, Brahim, Redouan, Neal