Nieuwe boost voor Futsal LTC

Op de valreep heeft Futsal LTC drie spelers van Leekster Eagles weten te strikken, te weten: Wesley van der Wal, Chaveiro Saptenno en Jair Tomasoa.

Bron: Futsal LTC

Deze drie vaardige spelers komen over van Leekster Eagles. De 25-jarige Wesley is voor LTC geen onbekende want ook in het verleden verdedigde hij de groen witte kleuren van LTC, hij debuteerde hier namelijk als 18 jarige en na wat omzwervingen keert hij nu dus terug op het oude nest. Wesley is het publiek in Assen nog niet vergeten en doet alvast een oproep: Hou de vrijdagavond ook volgend jaar weer vrij want ik kijk er naar uit om weer in Assen te vlammen!

Chaverio kampte het afgelopen seizoen bij Leek helaas veelvuldig met blessures, dit was een enorme domper want na een paar jaar Schattenberg was de enthousiaste aanvaller wou hij bij Leekster Eagles op landelijk niveau gaan ontdekken waar zijn plafond zou liggen. Volgend jaar een nieuwe kans maar nu gewoon weer in zijn vertrouwde Assen! Chaveiro heeft al een paar keer als tegenstander tegen LTC gespeeld maar is erg blij om nu ook onderdeel te zijn van dit team!

De in Marum geboren Jair Tomasoa is de derde aanwinst voor de selectie van Marco Brader. Jair heeft al een rijk voetbalverleden want nadat hij in de jeugd op het veld bij BV Veendam heeft gevoetbald maakte hij op 14 jarige leeftijd al de overstap naar de zaal. Leekster Eagles werd zijn eerste club en daar werd hij snel opgemerkt door de KNVB. Jair speelde in verschillende jeugdteams met als absolute hoogtepunt het Nederlands kampioenschap onder de 19 met regio Noord. In de zaal speelde Jair ook nog een periode voor Futsal Heerenveen maar toen deze club failliet ging heeft hij na een korte break de terugkeer naar Leekster Eagles gemaakt. Met pijn in het hart zal Jair deze club verlaten maar bij LTC zijn we erg blij met zijn komst! Tegenwoordig woont Jair net als keeper Daan Budding in Bovensmilde dus we verwachten naast ons eigen trouwe publiek ook wat meer Bovensmilligers in de sporthal op vrijdagavond!

Selectie tot nu toe
De selectie krijgt met deze nieuwe aanwinsten dus een flinke boost maar volgens Marco Brader zit er nog meer nieuws in het vat. En grote vraag voor onze supporters blijft natuurlijk: Wat doet Marc Heerings…wordt vervolgd!

Selectie Futsal LTC 2020 -2021 tot nu toe:
Daan Budding (K)
Avin Rashid Hussain
Dolf Nanlohy
Raphael Tuankotta
Robert Hamming
Xander Eisses
Jimmy Anakotta (vv Hoogezand)
Arnold Slagter (vv Hoogezand)
Wesley van der Wal (Leekster Eagles 2)
Jair Tomasoa (Leekster Eagles 2)
Chaveiro Saptenno (Leekster Eagles 2)

Durf jij de uitdaging aan?
Spelers die nog interesse hebben om te zaalvoetballen en willen kijken of ze, wellicht met een tussenstap via LTC 2 in de Hoofdklasse, kunnen aanhaken aan dit niveau, kunnen contact opnemen met Marco Brader (06-28658803). Voor spelers die niet eerder uitkwamen in de zaal geldt uiteraard geen overschrijvingstermijn. Ook A-junioren kunnen zich hiervoor aanmelden.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK