Nuttige oefenwedstrijden voor OACN-Boys 1 en 2

Na een lange onderbreking vanwege het Corona, mag er eindelijk weer worden gezaalvoetbald. OACN 1 en 2 oefenden in sporthal de Akkers tegen Westland 1 en 2.

Bron: OACN-Boys (Foto: Ruud Vermeer Fotografie)

OACN 1 – Westland 1. Wedstrijden die altijd garant staan voor goed voetbal. Met 2 goed voetballende ploegen en technisch begaafde spelers. OACN was de ploeg die in het begin van de wedstrijd de overhand had. OACN had het meeste balbezit en hier uit wat werden dan ook kansen gecreëerd. Westland wist vooral gevaarlijk te worden uit scherpe counters.

Na een minuut of 10 wist OACN de score te openen via een afstandsschot waar de bal strak in de verre hoek werd geschoten. Westland kreeg hierna een aantal grote kansen maar wist deze niet te verzilveren. OACN dat ook zeker mogelijkheden had om de score te vergrootten was slordig in de afronding en zo gingen de teams rusten met 1-0.

Na de rust het zelfde spelbeeld, waarin OACN vooral heerste in balbezit. Tot echt grote kansen leidde dit echter niet. Op het moment dat Westland sterker leek te worden kwam OACN op 2-0 door een goed uitgevoerde counter werd de keeper 1 op 1 verslagen.

De 3-0 volgde niet veel later. Door een geweldige individuele actie waar 2 man van Westland op het verkeerde been werd gezet via een steekpass werd de OACN spits vrij gezet voor de keeper. De keeper werd uitgekapt en de bal werd gecontroleerd onder de keeper doorgeschoven 3-0. Na de 3-0 waren er nog wat kansen voor beide teams maar tot goals leidde dit niet.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK