OACN-Boys boekt eerste thuisoverwinning

0 0
Leestijd:1 Minuten, 32 Seconden

Na een week onderbreking voor de mannen van OACN mocht het vrijdag weer aantreden tegen LZV Kuypers voor de 3e competitie wedstrijd van het seizoen.

Bron: OACN Boys (Foto: Ruud Vermeer Fotografie)

In de eerste fase van de wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd, de grootste kansen waren voor OACN maar het was echter LZV/Kuypers dat de voorsprong pakte via een schot dat 2x de paal toucheerde werd vervolgens de rebound hard van dichtbij onderkant lat binnen gepunterd 0-1.

Na de 0-1 kreeg OACN een stuk of 5 opgelegde kansen waar er zeker 1 of meerdere doelpunten gemaakt moesten worden, echter door goed keeperswerk van de LZV/Kuypers doelman of door pech werd de stand niet gelijk getrokken. Toch werd even later de 1-1 op het scoreboard gezet via een vlammend schot in de bovenhoek. Kuypers kwam voor rust nog op 1-2 via een cadeautje van de OACN doelman die zich in de korte hoek liet verassen op een schot vanaf de zijkant.

Na rust kwam OACN geweldig uit de kleedkamer. En al snel werd de 2-2 op het scoreboard gezet. Via een steekpass langs de LZV/Kuypers verdediging werd de OACN spits 1 op 1 gezet en via een fraaie stift werd de 2-2 gemaakt. Even later werd het ook 3-2 vanuit een afgeslagen voorzet belandde de bal voor de voeten van de OACN spits en die schoot binnen tussen de benen van de keeper.

De 4-2 was van pure schoonheid. Een solo van eigen helft werd goed in de hoek binnengeschoten. Even later viel ook de 5-2 en dan zou je zeggen dat de wedstrijd klaar is. Echter kwam LZV/Kuypers nog terug tot 5-4.

Het laatste doelpunt van de wedstrijd was voor OACN 6-4 zo pakt de thuisploeg de 3 punten.