ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

OACN-Boys maakt het zich onnodig moeilijk tegen ZVS/Bodemflex

2 min read

Foto: Ruud Vermeer Fotografie

Na de thuisoverwinning afgelopen week tegen LZV/Kuypers stond vrijdag jl. de uitwedstrijd tegen ZVS/Bodemflex op het programma.

Bron: OACN-Boys (Foto: Ruud Vermeer Fotografie)

OACN begon niet scherp aan de wedstrijd en na nog geen 10 minuten gespeeld te hebben keek OACN al tegen een 2-0 achterstand aan. Na de 2-0 achterstand werd het spel iets beter en kwam OACN ook terug in de wedstrijd via een schot vanuit de 2e lijn vloog de bal via de paal binnen. Na de 2-1 was het echter Bodemflex dat de score verhoogde na 3-1, vanuit een counter werd de bal eerst nog gestopt door de OACN doelman maar vanuit de rebound die daarop volgde werd de bal binnen getikt.

Toen ging OACN gas geven en de tegenstander onder druk zetten dit resulteerde in 2 goals binnen 1 minuut en werd de stand weer rechtgetrokken naar 3-3. OACN voelde het vertrouwen groeien en ging volle druk zetten op Bodemflex. Echter vlak voor de rust werd het 4-3 voor Bodemflex vanuit een bal van achteruit op de sterke spits die goed opendraaide en op goal schoot werd de bal via een OACN been van richting veranderd en belandde zo in de goal.

Na rust begon OACN sterk en via wederom een schot uit de 2e lijn werd de bal strak in de kruising geschoten. OACN zette het goede spel voort en via een mooie combinatie en een vrije trap van grote afstand werden de 4-5 en 4-6 gemaakt. Toen volgde er een rode kaart voor OACN en in plaats van de voorsprong verder te vergrootten kreeg OACN tijdens de man minder situatie een doelpunt tegen 5-6 na de 5-6 werd het vanwege slordig balverlies van OACN in het doelgebied van hun eigen keeper ook nog 6-6.

Maar OACN toonde na deze 2 tegentreffers veerkracht. En vanuit de eerstvolgende aanval werd de 6-7 binnen getikt bij de 2e paal. De score werd nog verhoogd naar 6-8 via een prachtige aanval door het midden werd er 1op1 met de keeper goed afgerond.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK