OACN-Boys overklast Feyenoord Futsal 2

In de laatste oefenwedstrijd voor het bekerduel –uit tegen Hertha 1– heeft OACN een prima wedstrijd gespeeld tegen Feyenoord Futsal 2, vorig jaar nog competitiegenoot in de Topklasse.

Bron: OACN

Al vrij snel in de wedstrijd bleek OACN een maatje te groot te zijn voor de tegenstander. Door op de goede momenten druk te zetten en fel in de duels te zitten werd Feyenoord Futsal met de rug tegen de muur gezet door OACN. Het is veelzeggend dat de grootste kans in de eerste helft voor Feyenoord Futsal uit een vrije trap kwam. Aanvallend was OACN ook scherp voor de goal en zo stond er in de rust al een 5-0 op het scorebord.

In de 2e helft het zelfde spelbeeld. En ook nu werd er goed gevoetbald door OACN. Af en toe liet OACN in de omschakeling wat steekjes vallen, maar iedereen knokte voor elkaar. En voetballend was het prima in orde aan OACN kant.

De kansen die Feyenoord/futsal kreeg werden gestopt door de OACN doelman. OACN liep in de 2e helft nog uit tot 8-0 en zo kan de ploeg vol zelfvertrouwen afreizen richting Hertha 1, voor de bekerwedstrijd van vrijdag 4 september a.s.

2003Votes
love 748 Love
wink 52 Wink
lol 203 LoL
wow 7 Wow
cry 1 Cry
angry 1 Angry

Geef een antwoord

1 Gedeeld
error:
P
ZAALVOETBALONLINE

GRATIS
BEKIJK