ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Opnieuw ruime overwinning voor BE ’79

3 min read

ZVV BE’79 trad behoorlijk gehavend aan in de thuiswedstrijd tegen JCK/AISO; Piet Adams en Kevin Cornet waren geblesseerd, Anes Beslija was ziek en Sergio Kawarmala was op vakantie. Ondanks de afwezigen stond er na 40 minuten zuivere speeltijd een 10-4 eindstand op het scorebord.

Bron + Foto’s: z.v.v. BE ’79

Al na veertig seconden viel het eerste doelpunt, Appie Marouane speelde op de vrij gelopen Joey van Hoof die vervolgens uit de draai prachtig raak schoot. Vervolgens duurde het 12 minuten voordat er weer gejuicht kon worden, opnieuw was Joey van Hoof de gevierde man die in de drukte binnen kon tikken, 2-0. Op dat moment had de voorsprong al veel hogen moeten zijn maar de ene kans na de andere werd niet benut. De gasten waren een stuk effectiever, binnen twee minuten trokken ze de stand alweer gelijk, 2-2. Het was Mo Marouane die kort voor rust een 10-meter trap benutte en even later de marge zelfs weer op twee kon brengen, zijn strafschop belande op de paal waardoor de thuisploeg met een minimale voorsprong de kleedkamer opzocht.

In de tweede helft werden de kansen wel benut door BE’79, binnen vier minuten stond er een 6-2 op het scorebord. Met drie assists van Joey van Hoof was het Jeroen Hakkens(2x) en Appie Marouane die de score opvoerde. De wedstrijd was beslist en langzaamaan ging het vizier op volgende week wanneer de halve finale van de beker gespeeld wordt. Maar verslappen deed de thuisploeg niet, het bleef prima spelen en voerde de score op richting dubbele cijfers. Met een eigen doelpunt en een inzet van de terug in de selectie gekeerde Imad Kharichef werd het 8-2 waarna JCK/AISO nog iets terug deed. Ondanks de sportieve wedstrijd vielen er opvallend veel kaarten, Mo Marouane moest met een tweede gele kaart naar de kant terwijl JCK speler Mohamed Adarghal na zijn tweede gele kaart mocht blijven staan(!). Fouad Dahmani moest na een directe rode kaart wel vertrekken bij de gasten.

Met de derde treffer van Jeroen Hakkens en een doelpunt van Kenneth van de Wiel in de laatste minuut werd het uiteindelijk 10-4 waarna het Carnaval feest los kon barsten. Na het feestgeruis gaat vanaf woensdag het vizier op de halve finale beker, hoewel tegenstander ZVV EDE een verliespartij moest incasseren tegen ZVV Eindhoven zullen zij scherp en gemotiveerd aan de aftrap verschijnen. Deze halve finale is voor beide ploegen een unieke mogelijkheid om history te schrijven, het komt maar zelden voor dat een Eerste divisie ploeg de landelijke bekerfinale speelt en dat zal dit jaar zeker een feit zijn.

De halve finale wordt aanstaande vrijdag gespeeld in sporthal ‘t Ruiven, aanvang van deze wedstrijd is 21.30 uur. Laten we hopen op een volle sporthal, het team zal de steun van supporters hard nodig hebben.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK