Os Lusitanos verrast met komst Braziliaanse keeper

AMSTERDAM – Amsterdamse zaalvoetbalvereniging Os Lusitanos trekt de ervaren Braziliaanse doelverdediger Edson Barreto aan. Edson Barreto komt over van het Braziliaanse VOCEM de Assis.

Bron + Foto: Os Lusitanos

Brazilië
Op 15-jarige leeftijd werd Edson Baretto zaalvoetbalprofessional bij Capivariano F.C. Sindsdien heeft hij een succesvolle carrière gekend bij verschillende clubs in São Paulo waarin hij in totaal 26 titels won. Zijn laatste club in Brazilië was VOCEM de Assis. Met deze club won Barreto 5 van de 7 titels. Barreto speelde ook in de onofficiële Braziliaanse zaalvoetbalcompetitie in São Paulo. In deze competitie speelde hij o.a. voor Zona Livre, CDM Cup, Antrax Cup en União Tribuna.

Ervaring
Edson Barreto brengt veel ervaring mee naar Os Lusitanos. Zo heeft hij samengewerkt met veel topzaalvoetballers waaronder de Russische zaalvoetbal internationals Eder Lima en Pula. In Brazilië staat Edson Barreto bij zijn collega’s bekend om zijn onmogelijke reddingen.

Os Lusitanos
Na gesprekken met bestuur van Os Lusitanos en Khalid Elbaz heeft Edson Barreto besloten om zijn carrière te vervolgen bij de Portugese zaalvoetbalvereniging in Amsterdam.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK