Na het aantrekken van Jesper Brehler en Anass El Hassnaoui heeft ZVV Ede opnieuw een speler uit de regio gestrikt. Rafael Boer (24) gaat veldvoetbal combineren met zaalvoetbal.

Bron: ZVV Ede (Foto: v.v. DUNO)

Rafael Boer begon zijn jeugd carrière als veldvoetballer bij VV Bennekom en NEC. Daarna liep zijn veld voetbalcarrière via Jong NEC naar Jong Almere City, Sparta Nijkerk, SV TEC Tiel, VV DUNO. Komend seizoen 2020/2021 gaat de inwoner van Bennekom op het veld spelen voor SDCP Putten. Tussendoor speelde Rafael waar hij kon al wat zaalvoetbalwedstrijden in recreatieve competities.

Rafael Boer (FOTO: v.v. DUNO)

Rafael ziet geen problemen in de drukke combinatie tussen veld- en zaalvoetbal en hoopt snel weer voor publiek te mogen spelen in Ede: “Naast dat er spannende wedstrijden worden gespeeld hangt er altijd ook een leuk en gezellige sfeer op de tribunes bij ZVV Ede. Dat heb ik zeker meegenomen in mijn beslissing. Ik ben een liefhebber en hou van het spelletje. Ik denk dat de combinatie goed te doen is”.

Technisch manager Henry Snetselaar is ook blij met de nieuwe speler: “Goed om met Annas (El Hassnaoui) En Rafael weer twee spelers uit de Gemeente Ede aan onze selectie toe te voegen. Twee rasvoetballers die links en rechts al veel zaalvoetbalervaring op hebben gedaan en al regelmatig op onze tribune te vinden waren. Daaraan zie je dat het echte liefhebbers zijn”.