0 0
Leestijd:1 Minuten, 26 Seconden

URK – Afgelopen vrijdag hebben de Urker zaalvoetballers een zwaar verlies om de oren gekregen tegen Heracles Almelo Futsal. Bij rust was het nog 2-0 voor de thuisclub, maar na rust was er geen houden meer aan voor de Urkers, wat resulteerde in een dikke nederlaag (11-1).

Bron: ZVV Urk

Slappe openingsfase
Vanaf de eerste minuut werd De Kof 1 bij het nekvel gegrepen door Heracles en het was vooral te danken aan Marinus Bakker en Heracles zelf dat na tien minuten spelen nog maar 1-0 stond. De Almeloërs creëerden kans op kans maar wisten maar één keer te scoren in de openingsfase.

Na ongeveer tien minuten kwamen de Urkers iets beter in de wedstrijd, wat resulteerde in een paar mogelijkheden. Met iets meer geluk had De Kof  hier op gelijke hoogte kunnen komen. Met een kans op de paal van Riekelt Snoek zat het de Urkers dan ook niet mee. Geheel onnodig viel de 2-0 paar seconden voor rust, waardoor De Kof toch nog een flinke domper om de oren kreeg.

Goede bedoelingen
Met alle goede bedoelingen begon De Kof aan de tweede helft, maar binnen een minuut was het alweer raak: 3-0. Het was een startschot voor Heracles dat de Urkers volledig overklasten en gestaag uitliep naar dubbele cijfers. Ondertussen hielp Heracles zelf de Urkers aan een eretreffer (9-1), waardoor uiteindelijk de eindstand op 11-1 kwam.

Vrijdag 11 november: ZVV Ede (thuis)
Deze week is De Kof vrij en volgende week speelt het een thuiswedstrijd tegen de koploper en tevens grote favoriet ZVV Ede. Het zal dan zeker uit een ander vaatje moeten tappen.

Wedstrijd dan begint om 21:10 uur in sporthal ‘de Schelp’.

Meer info: Eerste Divisie C