0 0
Leestijd:2 Minuten, 5 Seconden

Arentsburg heeft vrijdag jl. de competitie hervat, na bijna 1,5 maand te hebben stil gestaan. De KNVB en de vereniging kwamen niet uit een passende betalingsregeling. Helaas heeft de KNVB geen pardon met verenigingen die in een lastig parket zitten. Veel geld betalen voor weinig kwaliteit. De meeste scheidsrechters geven tot nu toe helaas niet thuis.

HAAGSE TOPSPORT HAAGSE TOPSPORT

Dat het team 1,5 maand had stil gestaan, was wel te zien tijdens de gehele wedstrijd. Het verjongde team liep vaak achter de feiten aan, maar was zelf ook erg slordig in de afronding. Uiteindelijk was de 6-6 einduitslag de juiste eindstand.

Heft
In de eerste helft nam Jogadores het heft in handen. Het kwam dan ook makkelijk op 0-1 voorsprong. Joachim Whitfield bracht met een rebound de thuisploeg terug in de wedstrijd, nadat Né-shawn Morris een schot had gelost op het doel van Jogadores. Toch was het Jogadores die weer op voorsprong kwam na een goed genomen vrije trap. Reginald Poeran bracht Arentsburg weer naast Jogadores door een 10-meter trap te benutten. De tweede 10-meter trap eindigde helaas op de paal. Voor de rust wijzigde de stand niet.

Lorsheijd
Na de rust kwam Jogadores beter uit de kleedkamer, want het troefde Arentsburg op alle fronten af. Daniël Lorsheijd hield zijn team met fraaie reddingen op de been. Bij een 2-3 stand zag scheidsrechter Weijers, tot verbazing van alles en iedereen wat Arentsburg ademde, een handbal in de 6-metergebied, dit terwijl de spelers met rug naar hem toe stond. Ook scheidsrechter Ras was verbaasd door de beslissing van zijn collega. De Jogadores speler pakte het cadeau van de scheidsrechter uit en schoot de penalty binnen, de 2-4 was een feit.

Vervelend
Het leek een vervelende avond te worden voor Arentsburg, maar uitblinkers Bryan de Bruin en Reginald Poeran brachten hun team naast Jogadores. Dylan van Polanen bracht zijn team voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Waarna Né-shawn Morris Arentsburg op een 6-4 voorsprong zette.

Jogadores speelde de laatste minuten alles of niets, de keeper werd gewisseld door een extra veldspeler. Het jonge team van Arentsburg wist de situatie niet de baas te blijven en kreeg alsnog 2 doelpunten tegen.

Aankomende dinsdag zijn Dylan van Polanen, Joachim Whitfield en Né-shawn Morris uitgenodigd voor de voorselectie van Jong Oranje. Alle drie de spelers kwamen tot scoren en zullen met een goed gevoel afreizen richting Zeist.

Vrijdag speelt Arentsburg de uitwedstrijd tegen PFC uit Apeldoorn.