Voorbereiding ZVV Urk/Bakkerij De Kof 2020-2021

Afgelopen week zijn de zaalvoetballers weer begonnen met hun voorbereiding op een nieuw seizoen in de Eerste Divisie A. Vanaf woensdag 1 juli zal er tot aan de bouwvak worden getraind en ook een oefenwedstrijd worden gespeeld tegen Eerstedivisionist JCK/AISO.

Bron: z.v.v. URK

Na de bouwvak zal de voorbereiding verder worden afgewerkt. Tijdens de voorbereiding staan er vier oefenwedstrijden op het programma voor de zaalvoetballers.

Eerste oefenwedstrijd in Almere
Het eerste oefenduel tegen JCK/AISO uit Utrecht, ingedeeld in Eerste Divisie B, is aanstaande vrijdag 10 juli en wordt afgewerkt in het sportcentrum van Almere. Tot aan de bouwvak wordt er getraind.

Op maandag 10 augustus start de selectie met het tweede blok van de voorbereiding. Op vrijdag 14 augustus wordt er thuis geoefend  tegen Topklasser Dynamo Lelystad. Waar deze wedstrijd precies wordt gespeeld is nog niet bekend, hou hiervoor de social media dus goed in de gaten.

Tegenstanders uit Eerste Divisie B
De laatste twee oefenwedstrijden staan gepland voor de vrijdagen 21 en 28 augustus. Beide tegenstanders zijn komend seizoen ingedeeld in de Eerste Divisie B maar zijn geen onbekenden voor de Urker zaalvoetballers. Zo speelde Excelsior’31 afgelopen seizoen nog in competitieverband twee keer tegen De Kof en was ZVV Ede in december nog tegenstander op het jaarlijkse zaalvoetbalgala.

Op vrijdag 21 augustus wordt er met beide selecties van De Kof geoefend in Rijssen tegen Excelsior’31. Vrijdag 28 augustus staat de laatste oefenwedstrijden gepland in Ede tegen de plaatselijke ZVV, ook met beide selecties.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK