ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Zaalvoetballers Excelsior’31 sluiten seizoen af met overwinning (incl. VIDEO)

2 min read

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben vrijdagavond de competitie in de Eerste Divisie afgesloten met een 3-2 overwinning op Madereros CF. Bij rust stond de ploeg uit Rijssen met 0-2 achter, maar in de tweede helft stelde het orde op zaken.

In een wedstrijd waar geen belangen meer op het spel stonden, kreeg Excelsior’31 in de eerste helft de meeste kansen. Echter, de Rijssenaren waren niet scherp genoeg voor het doel van de bezoekers. Met name de keeper van de uitploeg hield zijn team met een aantal mooie reddingen op de been. Over effectiviteit gesproken; Madereros CF was een stuk effectiever in de afronding. Het had twee kansen nodig om met een stand van 0-2 de rust in te gaan.

VIDEO: Jan Nijkamp

Na de rust zette Excelsior’31 een tandje bij. Hoewel het niet groots speelde, was het wel nadrukkelijk opzoek naar de aansluitingstreffer. Uitblinker Nikzad Mahbobi trok met twee doelpunten de stand gelijk. Met name de gelijkmaker was een doelpunt om in te lijsten. Het publiek veerde op en Excelsior’31 ging op jacht naar de overwinning en deze kwam er ook. Na een mooie aanval was topscoorder Arnoud Baan, met zijn negentiende treffer van het seizoen, het eindstation van de 3-2.

Promovendus Excelsior’31 sluit hiermee het seizoen af op een gedeelde zesde plaats in de Eerste Divisie. De Rijssenaren kunnen terugkijken op een mooi seizoen bij haar rentree op het één na hoogste niveau van Nederland.

Excelsior’31 – Madereros CF 3-2 (0-2)
2. Shayan Kowasari 0-1
17. Hakim El Hatri 0-2
24. Nikzad Mahbobi 1-2
35. Nikzad Mahbobi 2-2
36. Arnoud Baan 3-2

Wedstrijdselectie Excelsior’31
Willard Baan (k), Jan Baan (k), Arnoud Baan, Serhat Sakru, Gert-Jan Schultink, Jan Borghuis, Nikzad Mahbobi, Henk Lankamp, Tom Kamphuis, Rik Harbers en Nick Averesch

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK