ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

ZVV Ede 1 verslaat LZV/Kuypers opnieuw

2 min read

Het is ZVV Ede 1 opnieuw gelukt om te winnen van LZV/Kuypers. Na de winst in de kwartfinale van de beker won ZVV Ede voor de tweede keer in de maand januari van de ploeg uit Lichtenvoorde. 

Bron: ZVV Ede

De Edese zaalvoetballers bezetten in de landelijke eerste divisie nu de derde plaats. Koploper is Bé’79 dat zijn eerste punten verspeelde met 34 punten. Daarachter volgen ZVG Camax met 26 en ZVV Ede met 23 punten. In de tweede periode is ZVV Ede ook nog kansrijk, maar dan moeten de volgende drie wedstrijd worden gewonnen en de concurrentie een misstap begaan.

“De ploeg laat zich niet afleiden door de beker successen (halve finale landelijke beker, red.). De competitie is voor ons zeker zo belangrijk”, laat technisch manager en af en toe wissel keeper bij ZVV Ede Henry Snetselaar na afloop weten. De Edenaren traden aan zonder de vakantie vierende Sjaak Termaaten. Eerder was de thuiswedstrijd in een 2-2 gelijkspel geëindigd. Voor de beker werd de Lichtenvoordse ploeg wel met 9-4 verslagen. Gesterkt door die laatste uitslag speelde ZVV Ede een goede wedstrijd.

“In een gelijk opgaande wedstrijd kwamen we twee keer achter 0-1 en 1-2. ZVV Ede bleef rustig combineren en Ilias Joubid (1-1), Joost van Dam (2-2) en Hicham Gaouat (2-3) zorgden voor een voorsprong bij rust. De laatste goal viel een minuut voor rust. Altijd een lekker moment. Onze coach Anouar Tighadouini maakte geen bezwaar”, lachte Snetselaar.

ZVV Ede was in de rust op scherp gezet en speelde gretig en scoorde op de juiste momenten. “Ilias (Joubid, red.) was ongrijpbaar. Omdat daarnaast ook Joost van Dam voor de Lichtenvoordse verdediging lastig te bespelen was, dicteerden wij het spel. Het gegeven dat onze keeper (Alpay Yüzgeç) op enkele cruciale momenten goede reddingen in huis had, was ook niet onbelangrijk.”

ZVV Ede kwam via Hicham Gaouat 2x en aanvoerder Mitchell Snetselaar op een 2-5 voorsprong. “LZV/Kuypers zat uiteraard ook niet stil. Ging met een meevoetballende keeper verder en kwam op 3-5. Joost van Dam liet echter de 3-6 en voortijdige beslissing aantekenen”, ging Snetselaar verder. De ZVV Ede verdediging gaf verder geen krimp en de Edese aanhang zag het ‘doelpunt’ van de avond. “Paul Prins, uit een bijna onmogelijke hoek schoot de bal vol in de kruising: 3-7. De 4-7 was slechts van statistische waarde”, sloot Henry Snetselaar af.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK