ZVV Ede klaar voor nieuw seizoen

ZVV Ede verwelkomt nog twee versterkingen. Boubaker Bouchalga en Salem Doumaz komen over naar de Edese zaalvoetbalvereniging.

Beide spelers hebben met hun huidige club ook tegen ZVV Ede gespeeld. Salem Doumaz komt over van Sporting Harderwijk. De Harderwijkers promoveerde tegelijkertijd met de Edenaren naar de Eerste Divisie, maar voor hen liep het avontuur minder goed af. De ploeg speelt komend seizoen weer in de Topklasse, maar Doumaz blijft graag actief op landelijk niveau.

Teamfoto ZVV Ede, seizoen 2019-2020

Voor Boubaker Bouchalga is het korter geleden. De balvaste puntspeler was afgelopen seizoen actief voor Futsal Apeldoorn 2, dat in de competitie tweemaal te sterk was voor ZVV Ede. Daarvoor kwam hij uit voor ZSW Wijchen en Madereros. Bij laatstgenoemde was hij clubtopscoorder. ‘Ik heb er veel zin in! De eerste training was veelbelovend. We hebben een leuke groep. Hier kunnen we wel wat mee in de Eerste Divisie’.

De twee nieuwe aanwinsten trainden maandag al mee in de Edese Topsporthal. Onder leiding van Anouar Tighadouini, vanaf nu eindverantwoordelijk als hoofdcoach, traint de selectie deze maand met de vernieuwde selectie.

De selectie van ZVV Ede lijkt daarmee ruim voor het sluiten van de transfermarkt zo goed als rond.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK