ZVV Ede wil binnen 3 jaar naar de Eredivisie

Mede dankzij het vertrouwen van hoofdsponsors CTS IT en ITN Installatietechniek kan ZVV Ede haar sportieve ambities hardop uitspreken. ZVV Ede wil binnen drie jaar naar de Eredivisie.

Bron: ZVV Ede (Foto: ZVV Ede)

“Het vertrouwen van CTS IT en ITN Installatietechniek zie ik als een bevestiging dat we op de goede weg zitten. Zowel Michiel Dekens (Algemeen directeur ITN) als Hannes de Paauw (Algemeen directeur CTS) heb ik als ondernemer en als mens hoog zitten. Ik ben beide heren enorm dankbaar en ben blij dat ze in onze droom geloven,” opent Leon Verbakel.

De contracten zijn gisteren in de Van der Knaaphal onder toeziend oog van mascotte Bert ’t Hert ondertekend. Mede dankzij het verlengen van de hoofdsponsors kan ZVV Ede nu doorbouwen en is het grote doel: binnen drie jaar naar de Eredivisie.

Michiel Dekens (foto: rechtsonder) hoefde niet lang na te denken over de drie-jarige verlenging: “ZVV Ede is een mooie professionele club met een eveneens sterk bestuur, waar wij ons als ITN bij thuisvoelen. Samen met CTS en natuurlijk de sfeervolle Blauwe Herten staan we achter hen!”

Ook Hannes de Paauw (foto: linksonder) is enthousiast over het partnerschap met ZVV Ede: “Deze club combineert de juiste dosis ambitie met pure passie, daar houd ik van. Ik vind het knap hoe zichtbaar ZVV Ede is en zo ook veel Edenaren weet te inspireren en te verbinden.”

Eredivisie is het doel
ZVV Ede zet de komende jaren dus in op de Eredivisie. Maar ook wil de club een structureel nieuw aanbod voor jeugd gaan aanbieden. “Die dingen hebben met elkaar te maken. Wij geloven in de kracht een zichtbare en toegankelijke club. Zodat we jong en oud kunnen inspireren in Ede. En op het hoogste niveau ben je het meest zichtbaar. We hebben het effect van de zichtbaarheid van het vrouwen EK voetbal gezien in Nederland. En we gaan dat volgend jaar ook weer zien als het goed is. In januari 2022 staat het EK Zaalvoetbal in Nederland op het programma. Een prachtig evenement waar gespeeld zal gaan worden in Ziggodome,” legt Leon Verbakel uit

“We hebben de zaalvoetbal loze periode benut om ons plan richting de toekomst aan te scherpen. Financieel maken we elk jaar een stap en ook op organisatorisch vlak zijn er ontwikkelingen. We zijn bijvoorbeeld heel blij dat Wilco van Ooijhuizen (mede-eigenaar De Hypotheker) recent is begonnen als Commercieel Manager. Weer een mooi voorbeeld van iemand met passie voor het spelletje die onderdeel wil worden van onze organisatie,” aldus bestuurslid Elbert Schrier.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK