ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

ZVV Ede wint rommelige wedstrijd in Brabant

2 min read

ZVV Ede, op bezoek bij ZVS/Bodemflex (Sint-Michielsgestel) keerde met een 6-8 zege huiswaarts.

Bron: ZVV Ede

“Het was zeker de eerste helft niet onze beste wedstrijd. Maar als je die ook wint praat daar volgende week niemand meer over”, reageerde Henry Snetselaar.Het bestuurslid technische zaken bij ZVV Ede en bij tijd en wijle reservedoelman, ziet zijn ploeg stevig in de top vier eerste divisie zaalvoetbal terug.

“Er werden in de eerste helft weinig duels gewonnen, er was geen goede omschakeling en toch had ZVV Ede op voorsprong moeten staan”, analyseerde Snetselaar.

Na een 1-0 achterstand zorgde Mitchell Snetselaar voor de 1-1. Yousseff el Hammouchi zorgde voor de 1-2m, waarna de thuisclub op 3-2 voor kwam. Een eigen doelpunt van ZVS/Bodemflex zorgde voor de 3-3 ruststand.

“In de tweede helft, na een paar aanwijzingen van onze coach Anouar Tighadouini liep het beter. Achraf Benahmed en twee keer Hicham Gaouat en een doelpunt van de debuterende Immaddin Benahmed zorgden voor een 3-7 tussenstand. ,,Daar waren enkele hele mooie doelpunten bij”, genoot zaalvoetballiefhebber Henry Snetselaar.De thuisclub kwam terug op 5-7 waarna Gaouat de 5-8 liet aantekenen. Even leek het nog spannend te worden bij 6-8 maar verder liet ZVV Ede het niet komen.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK