ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

ZVV Urk/Bakkerij de Kof moet punten delen met HZV/Het Vennewater (incl. VIDEO)

2 min read

Het had een mooie speelronde kunnen zijn voor de zaalvoetballers van Bakkerij de Kof. De beide koplopers van de Eerste Divisie verloren hun wedstrijden en daarmee had De Kof zomaar de periodetitel kunnen pakken. Echter moest het vlak voor tijd de gelijkmaker slikken.

Bron: z.v.v. Urk

Achterstand bij rust
De Kof begon aanvankelijk sterk aan de wedstrijd en wist via Kees de Boer op voorsprong te komen. Maar toch waren het de gasten die met rust op voorsprong stonden. Bij balverlies voorin maakte Vennewater in de counter dankbaar gebruik van verkeerde keuzes waardoor Lars de Vré bij de tweede paal kon binnentikken.

Net als de tweede tegengoal waarbij diezelfde Lars de Vré de bal alleen hoefde binnen te schuiven na slordig verdedigen. Er kwam nog wel een mooie kans op de gelijkmaker, wanneer er een ingestudeerde corner gered werd door de doelman van HZV.

Weer op voorsprong
Na rust werd er binnen een minuut de gelijkmaker binnen gestift door Keest de Boer na een mooie steekbal van Jan Kramer. De Kof bleef na de gelijkmaker het meest aanspraak maken op de voorsprong en die kwam er ook. Met zijn hattrick zette Kees de Boer zijn ploeg op voorsprong.

In de slotminuten kon ook Lars de Vré zijn derde binnenlopen na een hoge voorzet. In de slotminuut konden beide teams nog winnen; eerst was het Jelbert Loosman die van afstand de doelman op zijn pad vond en in de absolute slotsecondes van de wedstrijd wist Marinus Bakker zijn ploeg te behoeden voor een nederlaag.

Komende week is De Kof vrij, en daarna staat er weer een thuiswedstrijd op het programma wanneer de hekkensluiter ONR uit Roden op bezoek komt.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK