Bestuur FC Marlène verwelkomt Jesca Willemsen en neemt afscheid van zowel Eric de Mees als Roy Ernster

0 0

Jesca Willemsen –afkomstig uit Obdam– is geen onbekende in het vrouwenzaalvoetbal. Als keepster pakte zij in totaal driemaal het landskampioenschap (2x Os Lusitanos en 1x Dansschool Biersteker), echter een zware blessure maakte een einde aan haar sportieve carrière.

Bron + Foto’s: FC Marlène

Vanaf dat moment heeft ze echter niet stilgezeten en heeft ze verschillende werkzaamheden opgepakt bij Reiger Boys, voor zowel de jeugdopleiding/talentenschool als de vrouwenselectie (teammanager). Teammanager bij de vrouwenselectie is ze tot op heden nog steeds, echter nu dus onder de vlag van FC Marlène.

Jesca neemt de functie Bestuurslid Algemeen Zaken per direct over van Eric de Mees, die pas geleden heeft besloten om zijn taak neer te leggen wegens drukke werkzaamheden. De overdracht heeft inmiddels plaatsgevonden.

Daarnaast kwam tevens de mededeling dat het bestuur van FC Marlène per direct afscheid heeft genomen van Roy Ernster (Hoofd Jeugd Opleidingen), in verband met een vertrouwensbreuk en een verschil van inzicht. Binnen afzienbare tijd wordt er een nieuwe Hoofd Jeugd Opleidingen gepresenteerd.

Roy Ernster
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK