Keepsters bepalen eindstand Drachtster Boys VR1 tegen Feyenoord Futsal VR1

Toch niet echt een veel gehoorde kreet dat de beide keepsters uiteindelijk de eindstand bepalen van een wedstrijd. Echter deze keer was het goed raak (of mis…wat je wil).

Bron: Drachtster Boys (Foto: Tibbesma Fotografie)

Meestal gaat het over de vloeiende combinaties die uitgevoerd worden en leiden tot doelpunten en vaak komen keepsters maar zozo in beeld. Nu was het totaal anders. Was het altijd de keepster van Feyenoord Futsal, Bianca Troost, die het de Drachtsters onmogelijk maakte om te scoren.

Vrijdagavond was het Anna Reitsma van Drachtster Boys/HR Piping die het de Rotterdammers heel moeilijk maakte om te scoren en zelf ook nog eens verantwoordelijk was voor twee Drachtster doelpunten.

Maar eerst de startperiode van de match. Beide ploegen gingen vol voor de aanval en dat maakte dat het een boeiende wedstrijd werd die in deze fase gedomineerd werd door de vrouwen van Feyenoord Futsal. Zoals zo vaak viel het doelpunt aan de andere kant.

Sieta de Vries schoot een intrap hard richting doel en Jessie Prijs was er als de kippen bij om de 1-0 aan te tekenen. Dit was tevens de ruststand. De 2 e helft was amper begonnen of keepster Anna Reitsma gaf een lange trap richting Daphne de Jong. Isabel Gulden kopte de bal pardoes over haar eigen keepster, Patricia Degener, heen; 2-0. En nog geen drie minuten later gaf Rianne Mulder een terugspeelbal op Anna Reitsma die met een geplaatst schot de bal in één keer over de Rotterdamse keepster in het doel schoot; 3-0. Wedstrijd gespeeld? Zeker niet, want de huidige landskampioen liet het er niet bij zitten en tot tweemaal toe werd de Drachtster verdediging op het verkeerde been gezet en werd de stand 3-2. (3-1 Jennifer Oliveira en 3-2 door Sherrallin Henriquez)

Met nog 9 minuten op de klok begon het `billen knijpen’. Veel schoten op het Drachtster doel werden gekeerd door uitblinkster Anna Reitsma en ook keepster Patricia Degener stond haar `mannetje’. Eindstand in deze sportief verlopen wedstrijd was 3-2.

Selectie Drachtster Boys/HR Piping VR1:
Anna Reitsma, Amber Werkman, Rianne Mulder, Esther van Toledo, Lisanne Kempe, Jessie Prijs, Marije Procee, Sieta de Vries, Richelle Gordijn en Daphne de Jong

Selectie Feyenoord Futsal:
Patricia Degener, Nikki Roest, Isabel Gulden, Dounia el Biyar, Alyssa Dijkstra, Viviane Verheijen, Jennifer Oliveira, Felicia Farhad Sadighi, Sherrallin Henriquez en Celine Lindhoudt

0Votes
love 0 Love
wink 0 Wink
lol 0 LoL
wow 0 Wow
cry 0 Cry
angry 0 Angry

Geef een antwoord

1815743 Gedeeld
error:
P
ZAALVOETBALONLINE

GRATIS
BEKIJK