0 0
Leestijd:1 Minuten, 7 Seconden

Een prachtige avond in het Topsportcentrum Rotterdam. De vrouwen van Feyenoord Futsal wonnen ook hun 2e duel na de winterstop; Feyenoord Futsal won met 7-1 van Exstudiantes uit Zwolle.

Bron: Feyenoord Futsal

Feyenoord Futsal wat aantrad met nieuweling Sherra Henriquez. De spits kwam in de winterstop over van Excelsior Barendrecht (veld).

De ploeg van coach Sharon van Zadelhoff begon goed aan de wedstrijd. Toch was het Exstudiantes die brutaal de voorsprong pakte maar dat was eigenlijk ook een van de weinige wapenfeiten van de Zwolse ploeg. Feyenoord Futsal speelde geconcentreerd en maakte de eerste helft 3 goals. Nikki de Roest maakte de 1-1, Alyssa Dijkstra scoorde de 2-1 en Nikki de Roest maakte vlak voor rust haar tweede van de avond. Ruststand 3-1.

De tweede helft ging Feyenoord Futsal door. Dounia el Biyar maakte 4-1 en na een schot van Alyssa Dijkstra maakte Zwolle een eigen doelpunt de 5-1. De hattrick werd compleet gemaakt toen Nikki de Roest de 6-1 maakte. Uiteraard kon Jennifer Olivieira niet achterblijven met een goal. Olivieira bepaalde de eindstand op 7-1.

Een prima generale voor de bekerwedstrijd volgende week vrijdag (31 januari) tegen Os Lusitanos. Bij winst of gelijk spel plaatst de ploeg zich voor de halve finale. Dus kom de ploeg steunen. Aanvang 20:30 uur. Vrij entree.