ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

ZVV Den Haag VR1 buigt voor Team Alkmaar VR1

2 min read

FOTO: Alex Pronk

In Sportcampus speelden de vrouwen van ZVV Den Haag in de Eredivisie hun derde competitiewedstrijd tegen Team Alkmaar. Het team van – de na een blessure teruggekeerde – coach Tulin Kilc kon al haar thuiswedstrijden niet in winst omzetten en wist ook dat het moeilijk zou worden tegen de ploeg uit Alkmaar, ZVV Den Haag verloor in de eerste helft de wedstrijd binnen zeven minuten zuivere speeltijd. Alkmaar was in die tijd al op een 0–2 voorsprong gekomen.

Alex Pronk

Wat zvv Den Haag daarna ook probeerde, de keepster van Alkmaar stond haar doel fantastisch te verdedigen. Toch moest ze na twaalf minuten een treffer incasseren. zvv Den Haag zette een mooie aanval in, waaruit Samantha Chin-A-Sang schitterend de aansluitingstreffer maakte: 1–2. Binnen twee minuten tijd na de aansluitingstreffer werden wat foutjes gemaakt, waardoor de score kon oplopen naar 1–5.

Na de doelwisseling was de Haagse formatie beter op dreef en creëerde behoorlijk veel kansen, maar weer was de keepster van Team Alkmaar een sta-in-de-weg. Er werd namelijk niet meer gescoord en dat betekende voor de Haagse vrouwen een 1-5 nederlaag.

zvv Den Haag 2 – TPP 2 (vrouwen) (uit Hoofdklasse 3)

In de Breedtesporthal van dezelfde Sportcampus speelde het tweede team van zvv Den Haag in de Hoofdklasse 3 tegen de reserves van TPP. In de eerste helft werden aan zvv Den Haag-zijde twee onnodig persoonlijke fouten gemaakt waar TPP 2 dankbaar van profiteerde en met een 0-2 voorsprong kon gaan rusten.

FOTO: Alex Pronk

In de tweede helft zagen de supporters een beter zvv Den Haag-vrouwenteam, maar doelpunten vielen er niet meer. Na het eindsignaal van nieuw opkomende en goed leidende arbiter mevrouw Schreuder uit Pijnacker stond dus nog steeds de stand van 0-2 op het scorebord.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK