0 0
Leestijd:43 Seconden

ASV Lebo heeft in eigen huis het puntenaantal in de Eredivisie vrijdagavond jl. verdubbeld. Binnen twee minuten stond de thuisploeg al voor met 2-0 door doelpunten van aanvoerder Omar Tissoudali. ZVV Eindhoven stond verbaasd te kijken en wist dat het aan de bak moest. Elf minuten later maakte Ike Neil het derde doelpunt voor ASV Lebo op aangeven van Noureddine Oulad ben Youssef. Na de 4-0 van Iliass Aynaou, maakte Omar Tissoudali in de zeventiende minuut zijn hattrick.

Ook in de tweede helft lieten de Amsterdammers ZVV Eindhoven alle hoeken van de sporthal  zien. Door goals van Zaid El Morabiti, Noureddine Oulad Ben Youssef, Omar Tissoudali en Soeremly Tevrede werd de uitslag bepaald op 9-2. Namens de Eindhovenaren troffen Umur Agir en Tarik Ouzalah doel.

De formatie van coach Imad Bouazzaoui kent een wisselend seizoen en zal deze avond snel willen vergeten.