ASV Lebo versterkt zich met (ex) international Amin Nyali

De technische staf van ASV Lebo is verheugd om te kunnen mededelen dat de selectie van ASV Lebo zich heeft versterkt met (ex) international Amin Nyali.

Bron: A.S.V. Lebo (Foto: A.S.V. Lebo)

Amin Nyali komt direct over van het Belgische FP Aarschot. Amin Nyali kwam voor zijn Belgische avontuur meerdere seizoen uit voor TPP Rotterdam. (Feyenoord Futsal).

Amin: ASV Lebo, toen ik al 7 jaar geleden bij TPP kwam was het al bekend wat voor strijdlust en teamverband ASV Lebo had, als jongeling keek ik destijds toen naar de finale van ASV Lebo en zag wat voor teamverband ze hadden, vergeleken met elk ander Futsal team won je een bal in een duel, was elke teamgenoot en staff op de bank aan het supporten.

Bij aankomst van de club, al een warme welkom, Coach Zaid El Morabiti, speler waar ik heel veel respect en bewondering voor heb en nu als coach nog mooier te werk kunnen gaan vanwege zijn uitleg en echt duidelijke visie met communicatie waar je als speler echt goed van kan groeien.

Alles was gelijk goed geregeld zowel bij aankomst tot me klaarstomen naar de selectie toe. Vanwege een stap in mijn leven kwam ik terecht in Amsterdam en zo klikte het direct met de coach en het team, daar zal ik ze altijd dankbaar voor zijn maar nu is het tijd om te werken en nog is te werken, complimenten onthouden maar kritiek verwerken naar prestatie.

ASV Lebo, blij om deel van jullie te mogen zijn vanuit het hart!

Amin Nyali, welkom bij de ASV Lebo familie!!

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK