0 0
Leestijd:1 Minuten, 42 Seconden

FC Eindhoven komt  meteen sterk uit de startblokken en in de 1e minuut schiet Raphinha Ortiz de Oliveira op de lat. In de 2e minuut schiet Mo Allouch op de paal en Raphinha Ortiz de Oliveira scoort de 1 – 0 in een leeg doel. In de 3e minuut schiet Mo Allouch weer op de paal. Pas in de 5e minuut hoeft Manuel Kuijk te redden op een schot van Zeemacht. In de 9e minuut raakt Jordany Martinus uit een vlammende vrije trap ook de lat.

FC Eindhoven

In dezelfde minuut volgt er een uitbraak van Zeemacht en schoort David Albert de 1 – 1. In de 12e minuut valt de 2 -1 door Jordany Martinus ,  dezelfde Jordany Martinus treft in de 15e minuut nogmaals de paal. Op aangeven van Jordany Martinus scoort Mouhcine Zerouali in de 17e minuut de 3- 1, wat tevens de ruststand is.

In de 22e minuut treft Jordany Martinus wederom de paal en pas in de 30e minuut maakt aanvoerder Oualid Saadouni de 4 -1 na een assist van Jordany Martinus.
Ook Zeemacht raakt in de 37e minuut de paal. Als in de 38e minuut David Albert zijn 2e gele kaart en dus rood krijgt gaat  FC Eindhoven met 5 veldspelers spelen. Hieruit scoort Mouhcine Zerouali in de 40e minuut zijn tweede goal en komt de 5- 1 eindstand op het bord.

Al met al een dik verdiende overwinning voor FC Eindhoven tegen een erg verdedigend Zeemacht. Tekenend hiervoor is dat Manuel nagenoeg niet hoefde in te grijpen gedurende de gehele wedstrijd. Enig minpuntje is dat de score veel hoger had kunnen en moeten zijn.