FC Eindhoven Futsal heeft de selectie voor het seizoen 2020-2021 versterkt met Marwan Rebbah. De 26 jarige Helmonder speelde voorheen bij Futsal Apeldoorn.

Bron + Foto: FC Eindhoven Futsal

Algemeen directeur Badloe: “Marwan  is een gedreven verdediger en een welkome aanvulling voor de selectie. Hij heeft een positieve wedstrijdinstelling en de potentie om een vaste waarde te zijn. Op tactisch gebied zal hij stappen moeten maken om tot een meerwaarde uit te kunnen groeien”.

FOTO: FC Eindhoven Futsal

Marwan over zijn overstap: “FC Eindhoven is een club die ieder jaar mee doet om de prijzen en de randzaken zijn goed geregeld. Toen de interesse daar was hoefde ik niet lang na te denken. Na de gesprekken met Jan en Anil heb ik een positief gevoel eraan overgehouden”.

Over zijn eigen kwaliteiten: “Met mijn verdedigende kwaliteiten kan ik de ploeg verder versterken. Het uitschakelen van mijn directe tegenstander en zorgen dat de organisatie tijdens de wedstrijd staat”.

Wat trekt je aan in het zaalvoetbal ten opzichte van het veldvoetbal: “Zaalvoetbal vind ik veel attractiever, er gebeurt altijd wel iets. In de zaal is het voetbal veel doelgerichter en een wedstrijd is nooit gespeeld”.

Op de vraag wat hij met FCE hoopt te bereiken antwoordt hij zonder aarzelen: “Ik wil alle mogelijke prijzen met de club pakken”.