FC Eindhoven pakt wederom de volle buit

0 0
Leestijd:2 Minuten, 3 Seconden

Met de vierde overwinning op rij in deze competitie kent FC Eindhoven Futsal een heel andere start dan die van het vorige seizoen. In de 2e minuut is het eerste schot op doel door Björn Bastiaans. Na een foutje in de achterhoede moet Manuel Kuijk in de 3e minuut voor de eerste keer redding brengen. In de 6e minuut scoort Dennis van den Eijnden de 1-0 met een schot dat de goed keepende doelman van Tigers Roermond volledig verrast.

Maar in dezelfde minuut staat het al weer 1-1 na een foutje in de verdediging scoort Ilias Arssi. In de 11e minuut krijgt FC Eindhoven een 10 meter trap na de zesde overtreding van Tigers Roermond. Jamal el Ghannouti gaat achter de bal staan, maar zijn schot gaat via de keeper tegen de paal. In de 13e minuut treft Lucas Borato eveneens de paal. Maar in de 17e minuut zet Mouhcine Zerouali de 2-1 op het scorebord met een schot dat nog van richting veranderd wordt, dit is tevens de ruststand.

De 3-1 wordt in de 23e minuut gescoord in de rebound door Jordany Martinus na een schot van Lucas Borato. Na een schitterende actie van Jordany Martinus wordt zijn schot nog aangeraakt door Abel-llah Aziz en wordt het in de 28e minuut door een eigen doelpunt 4-1. Hierna stapelen de kansen zich op en in de 31e minuut scoort Björn Bastiaans de 5-1 na een assist van Raphinha Ortiz de Oliveira. Met de 6-1 in de 35e minuut tekent Dennis van den Eijnden, na een assist van Oualid Saadouni voor de eindstand. Ondanks de 7 gele kaarten die de scheidsrechters uitdeelden was het zeker  geen onsportieve wedstrijd.

Vrijdag 12 oktober wacht de uitwedstrijd tegen FC Marlene dat eveneens alle wedstrijden gewonnen heeft. De ploeg die deze topper wint zal dan alleen koploper zijn.

Man of the match: Mouhcine Zerouali

minuut 6    Dennis van den Eijnden                      1-0
minuut 6     Ilias Arssi                                            1-1
minuut 17    Mouhcine Zerouali                             2-1
minuut 24    Jordany Martinus                               3-1
minuut 28    Jordany Martinus                               4-1
minuut 31    Bjorn Bastiaans                                 5-1      assist Raphinha Ortiz de Oliveira
minuut 35    Dennis van den Eijnden                     6-1      assist Oualid Saadouni