FC Eindhoven wint overtuigend van HV/Veerhuys

Vanaf de 1e minuut liet FC Eindhoven zien dat ze maar 1 doel voor ogen hadden, en dat is winnen. In de eerste helft werd de doelman van Veerhuys danig op de proef gesteld. Hij kreeg veel schoten op zijn doel te verwerken. Hierbij werd hij ook geholpen door paal en lat. Ondanks de druk van FC Eindhoven op het doel van de tegenstander kon Veerhuys toch gevaarlijk uitbreken. Gelukkig was daar Manuel Kuijk die zijn doel schoon hield. Ruststand: 0-0.

Bron: FC Eindhoven

De 2e helft begon waar de 1e helft mee geëindigd was, met een stormloop op het doel van Veerhuys. Een doelpunt kon dan ook  niet lang uitblijven. 
Jamal el Ghannouti schoot op aangeven van Jordany Martinus de 1-0 binnen. Veerhuys kwam kort hierna op gelijke hoogte (1-1). 

Na de gelijkmaker liet FC Eindhoven geen spaan heel van Veerhuys en werden de toeschouwers getrakteerd op mooie combinaties. Raphinha en Jamal zette vervolgens  de 2-1 en de 3-1 op het scoreboord. De 4-1 en 5-1 kwamen voor rekening van Mouhcine Zerouali en Mo Allouch. 

Met nog 2 minuten op de klok liet Jan Vogels jeugdspeler Keci Francisco Chilala zijn debuut maken. Nog geen minuut in het veld en hij liet al zien wat hij in huis had. Met een snoeihard schot in de kruising bracht hij zijn club  op een 6-1 voorsprong.  FC Eindhoven kreeg nog 1 tegendoelpunt te verwerken. Eindstand op 6-2. 

Coach Jan Vogels: ”Ik ben een heel tevreden coach. En niet alleen over de uitslag maar ook over het vertoonde spel. In de 1e helft stond onze verdediging niet goed. Hierdoor ontstonden 3 gevaarlijk kansen voor Veerhuys. In de 2e helft stond onze verdediging beter. Zodoende konden we druk op de bal houden. Dit resulteerde in schitterende combinaties en mooie goals. Ik ben ook trots op onze jeugdspeler die voortreffelijk inviel”

Cibatax man of the Match: Jamal el Ghannouti

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK