Groene Ster Vlissingen heeft goede zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Youssef El Badey won in eigen huis met 6-3 van het nog puntloze White Stones. Door deze zege heeft de Vlissingse formatie weer aansluiting met de concurrentie om de nacompetitie te ontlopen.

Bron: Groene Ster Vlissingen (Foto: Paul ten Hacken)

Ondanks alle goede bedoelingen begon Groene Ster zwak aan het duel. De bezoekers kwamen via een corner op 0-1 en kort daarna via een strafschop op 0-2. Kort voor de rust voerde de thuisploeg onder aanvoering van Mourad Azzanagui het tempo op en zorgde dezelfde Azzanagui middels een streep voor de 1-2. Net voor de rust stond het alweer gelijk. Achraf Laabich gunde Hoessein Bouzambou een niet te missen kans; 2-2.

In het tweede bedrijf een beter startend Groene Ster. De sterk spelende Hicham El Kaddouri zorgde voor de 3-2. Desondanks bleven de bezoekers in een resultaat geloven. Via een fraaie punter kwamen de Noord-Hollanders weer op 3-3. Groene Ster voerde het tempo weer op en via Mourad Azzanagui werd het 4-3. Kort daarna bediende El Kaddouri Nabil Azzanagui op maat en die zorgde voor de 5-3. Het verzet van de bezoekers was gebroken. In de slotfase zorgde Hicham El Kaddouri via een fraai afstandsschot voor de 6-3 eindstand.