0 0
Leestijd:1 Minuten, 19 Seconden

Groene Ster Vlissingen heeft uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Youssef El Badey was in eigen huis met 4-3 te sterk voor Feyenoord Futsal. Door deze zege stijgt de Vlissingse formatie naar de negende plaats op de ranglijst.

Bron: Groene Ster Vlissingen (Foto: Paul ten Hacken)

Ondanks alle goede bedoelingen begon de thuisploeg zwak aan het duel. Groene Ster grossierde in foute passes en de bezoekers kwamen dan ook niet onterecht op 0-1. Gaandeweg de eerste helft kwam Groene Ster beter in de wedstrijd. De ploeg kreeg kansen, maar het doelpunt viel aan de andere kant; 0-2, Met nog een aantal minuten voor de rust voerden de Vlissingers het tempo op en zorgde Achraf Laabich voor de 1-2.

In het tweede bedrijf een beter spelend Groene Ster. De bezoekers werden terug gedrongen en op aangeven van Salim Sandee zorgde Laabich met zijn tweede treffer van de avond voor de verdiende gelijkmaker; 2-2. Groene Ster rook bloed en niet veel later kreeg de ploeg loon naar werken. Via een hard schot van Mourad Azzanagui werd het 3-2 en leek Groene Ster het duel naar zich toe te trekken. Kansen werden echter niet verzilverd en tot overmaat van ramp kreeg Hicham El Kaddouri zijn tweede gele kaart voorgeschoteld. In overtal zorgden de bezoekers uit Rotterdam kort voor tijd voor de 3-3. Groene Ster zette echter alles op alles en kreeg de volle buit. Achraf Laabich bediende Salim Sandee op maat en Sandee zorgde met nog zes seconden te gaan voor de bevrijdende 4-3 zege.