0 0
Leestijd:1 Minuten, 43 Seconden

Groene Ster Vlissingen heeft de belangrijke thuiswedstrijd tegen Futsal Apeldoorn in winst omgezet. De ploeg van Youssef El Badey keek halverwege tegen een 0-1 achterstand aan, maar won uiteindelijk met 5-1. Achraf Laabich had met drie treffers een belangrijk aandeel in de zege. Salim Sandee en Hoessein Bouzambou waren de andere doelpuntenmakers.

Bron: Groene Ster Vlissingen

De thuisploeg begon niet sterk aan het duel en keek al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Vanaf dat moment groeiden de Vlissingers in de wedstrijd. De ploeg bepaalde het tempo en ging geduldig op zoek naar de gelijkmaker. Tot grote mogelijkheden kwam Groene Ster voor de rust niet en zo keek de ploeg halverwege tegen een 0-1 achterstand aan.

In het tweede bedrijf een sterk spelend Groene Ster. De sterk spelende Josimar Pattinama raakte de paal en Groene Ster bleef aandringen. Via de handenbinders Achraf Laabich en Salim Sandee was de thuisploeg keer op keer gevaarlijk, maar de gelijkmaker liet lang op zich wachten. Met nog vijf minuten te spelen een meesterzet van trainer Youssef El Badey. Met de meevoetballende doelman Karim Ben Sellam, die de sterk keepende Youssef Ben Sellam verving, ging de thuisploeg op jacht naar de gelijkmaker. Karim Ben Sellam bediende Achraf Laabich op maat en die zorgde voor de meer dan verdiende 1-1.

De bezoekers waren van slag en maakten niet veel later de zesde overtreding. Man of the match Achraf Laabich zorgde vanaf tien meter voor de 2-1. De sporthal ontplofte. De gasten namen steeds meer risico en offerde de doelman op voor een extra veldspeler en dit resulteerde niet veel later in de 3-1. Laabich onderschepte de bal en schoof de bal in het lege doel. Het duel was beslist, maar Futsal Apeldoorn gaf niet op. In de absolute slotfase zorgde Salim Sandee voor de 4-1 en bepaalde aanvoerder Hoessein Bouzambou de eindstand op 5-1.

Groene Ster Vlissingen wint de laatste wedstrijd van 2019 met 5-1 van Futsal Apeldoorn. Door deze zege staat de Vlissingse formatie weer boven de streep.