Groene Ster Vlissingen verliest weer van HV/Veerhuys

Groene Ster Vlissingen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Youssef El Badey verloor in eigen huis met 1-4 van concurrent HV/Veerhuys. Door deze nederlaag blijft Groene Ster op de tiende plaats op de ranglijst staan.

Bron: Groene Ster Vlissingen (Foto: Paul ten Hackert)

In een goed gevuld Baskensburg begon de thuisploeg nog aardig aan de wedstrijd. HV/Veerhuys, loerend op de counter, stond echter goed en kwam er razendsnel uit. Zo kwamen de Vlissingers al snel op een 0-1 achterstand. Naarmate de eerste helft vorderde, werd het spel steeds slordiger en kwamen de bezoekers uit Noord-Holland er steeds dreigend uit. De gasten kwamen op 0-2 en niet veel later zelfs op 0-3.

In het tweede bedrijf een beter Groene Ster. Onder aanvoering van Mourad Azzanagui en Achraf Laabich gingen de Vlissingers op zoek naar de aansluiting. De ploeg kreeg loon naar werken na een treffer van Mourad Azzanagui; 1-3. In deze fase kregen de Vlissingers nog een paar goede mogelijkheden om dichterbij te komen, maar het vizier stond niet op scherp. In de tegenstoot beslisten de bezoekers het duel en in de laatste fase van de wedstrijd was het aan doelman Youssef Ben Sellam te danken dat HV/Veerhuys niet verder uit liep.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK