Grondlegger Reza Ngarigota verlaat Apeldoorn (incl. VIDEO)

Reza Ngarigota, een van de grondleggers van het OSSO-project waar het Apeldoornse zaalvoetbal de vruchten van heeft geplukt, heeft besloten om in zijn geboorte- en al jaren weer zijn huidige woonplaats de focus te leggen op zijn hobby.

Bron: Futsal Apeldoorn

Reza is vanaf 2009 betrokken geweest bij het opstarten en het verwezenlijken van de droom om in Apeldoorn Eredivisie te gaan voetballen, gekscherend was dat een uitgesproken wens om binnen een aantal jaren vanaf de 2e klasse het Apeldoornse zaalvoetbal te promoveren naar de Eredivisie door jaren achter elkaar te promoveren. Dit begon vanuit het OSSO-project wat staat voor OpStraatSportiefOntmoeten. Zo groeide het er ook in dat ook Reza (beginnend als projectleider) ook actief werd als trainer en speler, een speler met de nodige ervaring en kennis en die ook nog beschikt over een groot netwerk in de (zaal)voetbalwereld.

De afgelopen 10 jaar gingen dan ook gepaard met wat mindere momenten, maar vooral veel euforische momenten gezien de kampioenschappen en bekers die in de wacht werden gesleept door de Apeldoornse formatie(uitkomend voor WSV/Andy vd Meijde – WSV/Shoepimp – WSV/FSG en uiteindelijk Futsal Apeldoorn). In al deze jaren heeft Reza zich ook vooral ingezet op het maatschappelijk gebied waarin hij als jongerenwerker, ambulant werker en nu actief is als jeugdbescherming vluchtelingenwerk, ondertussen heeft hij een stichting opgericht genaamd “De Thuishaven” waarbij hij samen met vrienden en ex-collega’s hun wensen vervullen om iets op te zetten voor kansarme jongeren in Togoville (Togo). (voor meer info en of interesse zie; stichtingdethuishaven.com
Reza woont alweer jaren in Rotterdam en heeft veel energie en tijd gestoken in het op en neer reizen naar Apeldoorn, dit heeft hij altijd met veel liefde en plezier gedaan en dit was te merken in zijn betrokkenheid en uiteraard ook zijn spel als voetballer waar heel Apeldoorn op kon bouwen.

Als mede grondlegger is Reza bekend met het zaalvoetbal uit Apeldoorn en weet hij als geen ander dat OSSO voor altijd zijn eigen thuishaven zal zijn en hij er ALTIJD welkom zal zijn!

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK