Karim Mossaoui: baltovenaar, publiekslieveling en entertainer (incl. VIDEO’S)

Hij –Karim Mossaoui– is momenteel “hot”. Het ene na het andere mediakanaal post berichten over hem en zijn megasucces momenteel in Indonesië.

Foto: KNVB Media

Wij hebben uiteraard ook het nodige van hem gezien en hem meerdere keren (live) mogen aanschouwen, dus kunnen –maar mogen– dan ook niet achterblijven om ook wat over hem te berichten.

Het YouTube filmpje wat over de hele wereld gaat/is gegaan!

Karim Mossaoui wordt in 2008 door SBV Excelsior weggeplukt bij de amateurs van Spartaan ’20. In september 2008 debuteert de middenvelder –die het vooral van zijn techniek moe(s)t hebben– voor Excelsior tegen Go Ahead Eagles.

Ruim een jaar later –op 18 september 2009– maakt hij zijn eerste doelpunt als prof tegen MVV. In 2011 speelt hij op huurbasis voor Fortuna Sittard, waarna zijn contract bij Excelsior in de zomer van 2011 aflooopt.

Hierna gaat hij in de Bulgaarse tweede klasse spelen bij Etar Veliko Tarnovo, waar hij na een half jaar al weer vertrekt omdat hij niet betaald wordt.

Een mooie compilatie van zijn mooiste doelpunten!

In het seizoen 2012/13 speelt hij voor Helmond Sport. Hij kan op dat moment op amateurbasis een contract verdienen. Nadat dat niet lukt, verlaat hij Helmond Sport na een half seizoen.

In januari 2013 sluit Mossaoui aan bij zaalvoetbalclub TPP-Rotterdam. Hij wordt in december 2013 Nederlands zaalvoetbalinternational en neemt in 2014 deel aan het Europees Kampioenschap zaalvoetbal.

In 2015 gaat Mossaoui naar Hovocubo waarmee hij in 2018 en 2019 landskampioen wordt en in 2018 ook de KNVB beker wint. Mossaoui wordt op dit toernooi uitgeroepen tot beste speler van de Eredivisie 2015/16. In de tussentijd is hij ook weer op het veld actief bij FC IJsselmonde.

Een fantastisch doelpunt in de wedstrijd GZV Watergras – Hovocubo!

In augustus 2019 gaat Mossaoui in de Indonesische zaalcompetitie voor Bintang Timur Surabaya spelen. Daar wordt hij een held, waardoor normaal over de straat lopen niet meer tot de mogelijkheden behoort.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK