Loting wedstrijden 1e fase Eredivisie bekend

Onder toeziend oog van Samir Toub (Voorzitter Coöperatie Eredivisie Zaalvoetbal) en Max Tjaden (Bondscoach) zijn de teams in de Eredivisie voor de 1e fase van de competitie aan elkaar gekoppeld.

16 teams
De Eredivisie start komend seizoen met 16  teams, de competitie wordt halverwege gesplitst naar 2 poules van 8 teams. In de 1e fase spelen de teams 12 competitiewedstrijden, dit betekent dat ieder team 3 tegenstanders niet treft in deze fase.

Potten
De 16 teams zijn verdeeld over 4 potten. Binnen je eigen pot speel je tegen alle teams. In de andere potten tref je drie van de vier tegenstanders. De potten zijn samengesteld op basis van het totaal aantal behaalde punten in competitie- en bekerwedstrijden.

Pot 1Pot 2Pot 3Pot 4
HovocuboTigers RoermondHV/VeerhuysTexel ’94
FC EindhovenFCK De HommelGroene Ster VlissingenLeekster Eagles
A.S.V. LEBOFutsal ApeldoornFeyenoord FutsalZVV Den Haag
FC MarlèneZVV Volendamz.v.v. BE ’79ZVV White Stones

Wedstrijden
Op basis van de loting wordt een competitieschema vastgesteld. De eerste twaalf wedstrijden staan – onder voorbehoud – gepland in de periode 4 september t/m 4 december 2020. In de periode zijn twee zondagen geprogrammeerd (18 oktober en 15 november). Wedstrijden die op een van deze dagen niet gespeeld kunnen worden gaan naar de eerste inhaaldag (20 september 2020).

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK