Mini-conferentie z.v.v. ‘t Knooppunt

‘T Knooppunt Amsterdam is een zaalvoetbalvereniging die in korte tijd zich heeft gemanifesteerd van een buurthuis in de jaren ’70 tot Nederlands kampioen in de Eredivisie. Ook zijn wij doorgedrongen tot de ELITE ROUND van Europa in de Champions League, met o.a. FC Barcelona als tegenstander! Wij gaan heel Nederland representen in dit toernooi.

z.v.v. ‘t Knooppunt

Ons volgend doel is om de club naar een hoger niveau te tillen. Zowel nationaal als internationaal! Hiernaast willen wij meer maatschappelijk betrokken raken door middel van projecten die midden in de wijken plaats gaan vinden in Amsterdam. Verder gaan wij een jeugdopleiding opstarten, een vrouwen elftal en een G-team.

Daarom nodigen wij u uit voor de mini-conferentie op woensdag 15 november in het prachtige Olympisch Stadion van 13:00 tot 15:00 uur om dit gehele verhaal met u te delen. Meerdere media gaan deze conferentie bijwonen.

Wij horen graag of u erbij bent middels een bevestiging via het emailadres: sponsoring@knooppuntamsterdam.com iets betekenen in de voorbereiding of erna is ook altijd welkom.

0Votes
love 0 Love
wink 0 Wink
lol 0 LoL
wow 0 Wow
cry 0 Cry
angry 0 Angry

Geef een antwoord

error:
P
ZAALVOETBALONLINE

GRATIS
BEKIJK