ZAALVOETBAL ONLINE

Dé zaalvoetbalsite van Nederland !!!

Overtuigende overwinning voor Hovocubo in leuke wedstrijd (incl. VIDEO)

2 min read

Volendam is zowel thuis als uit traditioneel altijd lastig. Eerder dit seizoen 2-3 winst, vorig seizoen 5-4 nederlaag en moeizame 6-4 winst, het seizoen daarvoor 8-3 nederlaag en moeizame 4-3 winst………

Bron: Hovocubo

Dus de vooruitzichten waren dat het een taaie wedstrijd zou worden. Maar na de fantastische overwinning vorige week en ook nu de ploeg weer compleet is was het vertrouwen groot. Alleen Zakaria Amrani bleef met lichte knieklachten aan de kant.

De aftrap werd genomen en met fantastische passing wisten de Hovocubanen elkaar goed te vinden. In zes secondentijd lag de bal achter keeper Jack Steur. Het was Faisal Mellah die de bal op Appie Attahiri teruglegt en de Amsterdammer verwoestend de bal er in schiet. Bam! 1-0. Snelste doelpunt ooit? Het tempo lag hoog en Hovocubo vertoonde galery play. Volendam deed wat het kon maar de ploeg van Hjalmar Hoekema (die overigens het zonder de geblesseerde Jeroen de Groot, Frank Boogaard, de op vakantie zijnde Johan Muhren en de geschorste Robin Kwakman moest doen) niet opgewassen tegen het hoge niveau wat Hovocubo liet zien.

Was het in de eerste helft nog maar 3-0 (Said Bouzambou en Yoshua St. Juste), in de tweede helft waren het achtereenvolgens Yoshua St. Juste, Faisal Mellah, Amir Molkârâi, Said Bouzambou, Mats Velseboer en opnieuw Amir Molkârâi die het net achter Steur vonden. Verder speelde Appie Attahiri een uitstekende wedstrijd en liet Mo Darri prachtige technische staaltjes zien.

Hoewel Volendam niet compleet was, was dit Hovocubo niet tegen te houden. De spelers bleven streden om iedere bal tot het laatste fluitsignaal klonk. Dit geeft heel veel vertrouwen voor de komende maanden waarin Hovocubo nog in de race is voor de Beker en het behalen van de Play Offs.

Volgende week speelt Hovocubo uit tegen Futsal Apeldoorn in Apeldoorn. De volgende thuiswedstrijd is 21 februari tegen Tigers Roermond.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK