Play Off kandidaten nemen weer toe

Het waren vrijdag jl. weer uitslagen waarvan je van te voren geen rekening mee had gehouden; vooral niet met de verschillen in uitslagen. Zowel koploper LEBO als naaste belagers (Hovocubo en FC Eindhoven) deelden flinke tikken uit. Daarentegen pakten Futsal Apeldoorn, HV/Veerhuys en FC Marlène weer een belangrijke overwinning, waardoor ze nog steeds mee doen om/zicht hebben op een plaats in de Play Off.

Zo zie je maar weer dat er in een speelweek weer heel veel kan veranderen en is de competitie dus nog bij lange na nog niet gespeeld. Dit geldt voor zowel de Play Off- als de nacompetitie plaatsen.

Hovocubo – ZVV Volendam (9-0)
Hovocubo had geen moeite en medelijden met Volendam, dat totaal geen vuist kon maken tegen het oppermachtige Hovocubo. Bij rust stond er een 3-0 stand; in de 2e helft leefde Hovocubo zich helemaal uit en werd er uiteindelijk een monsterzege van 9-0 zege behaald.

Groene Ster Vlissingen – HV/Veerhuys (1-4)
Een belangrijke, onderlinge wedstrijd met twee verschillen. Voor Groene Ster Vlissingen was het van belang om drie punten te pakken om uit de gevarenzone te komen, voor Veerhuys om uit de gevarenzone te komen en dan ineens uitzicht te (mogen) houden op een Play Off plaats. Topscorer Darri (3x) velde bijna in zijn eentje het noodlot over Groene Ster Vlissingen, waardoor er uieindelijk een 1-4 op het scorebord prijkte.

FCK De Hommel – FC Eindhoven (3-10)
FCK De Hommel beleefde een pijnlijke avond. FC Eindhoven kende geen genade en speelde daarmee hun frustratie af van hun pijnlijke nederlaag van vorige week tegen Hovocubo. Opmerkelijk is dan ook dat dit met dezelfde cijfers gebeurde (toeval bestaat niet, zeggen ze dan), waardoor De Hommel weer een naaste belager heeft (FC Marlène) en Eindhoven zich –samen met Hovocubo– op een 2e plaats weet te (be)houden.

Feyenoord Futsal – Futsal Apeldoorn (4-5)
Een wedstrijd waarin beide teams heel veel belang hadden op een goed resultaat. Apeldoorn weet er uiteindelijk een benauwde zege aan over te houden, waarbij in de staart van de wedstrijd uiteindelijk ook nog eens drie rode kaarten worden gegeven. Dat geeft het belang van deze wedstrijd al aan, al had dat geen invloed meer op de uiteindelijke uitslag.

ZVV White Stones – FC Marlène (4-9)
Het meest opmerkelijke van deze wedstrijd is dat White Stones 4x wist te scoren tegen een team dat eerder met 4-0 van hun won. Daarentegen staan dan wel weer negen doelpunten van Marlène. Maar ook opmerkelijk was dat Marlène pas in de 2e helft afstand kon nemen van White Stones; bij rust was de stand namelijk 2-3. Ismael Ouaddouh was met 5 treffers de grote man bij Marlène, terwijl Justin Recourt voor White Stones 3x scoorde.

A.S.V. LEBO – Tigers Roermond/Yildrim Group 1 (7-1)
Beide teams streden om hun plaats in de Play Off te verstevigen, waarbij Tigers Roermond uiteindelijk met duidelijke cijfers (en ook op basis van het vertoonde spel) werd afgetroefd. In de 1e helft had LEBO namelijk te veel kansen onbenut gelaten waardoor er een ruststand van 2-1 werd bereikt. In de 2e helft waren ze echter trefzekerder en werd er uiteindelijk een 7-1 winst geboekt op hun naaste concurrent.

Geef een antwoord

error:
P
appzaalvoetbalonlinecom.wpapp

GRATIS
BEKIJK