0 0
Leestijd:1 Minuten, 51 Seconden

De wedstrijd tegen FCK/De Hommel  staat vaak garant voor een spektakel, de laatste wedstrijd in oktober vorig jaar werd nipt met 6-7 gewonnen, de wedstrijd van vanavond liet wel is waar een ander spektakel zien.

Niet aanwezig…
Ennes van Maasbommel en Abdessamad Attahiri doen vanavond niet mee met de selectie, zij spelen vanavond met het 2de team mee, om het team te versterken om de eerste punten van het seizoen binnen te halen.

Charles Jongerius  z.v.v. ’t Knooppunt

Tevfik Ceyar maakt de openingsgoal…
Carmelo Nieddu begon aan de start met de gebruikelijke vijf, Manuel Kuijk, Jamal el Ghannouti, Aziz Hitou, Amar Zouggaghi en Tevfik Ceyar. De eerste helft eindigde bijna doelpuntloos, na het vele balbezit van de Amsterdammers creëerde  de Amsterdammers redelijk wat kansen, alleen de scherpte mistte nog om het zichtbaar te maken op het scorebord.

Het tweede blok met Manuel Kuijk, Jeroen de Groot, Noureddine Oulad ben Youssef, Iliass Bouzit en Aziz Hitou. FCK/De Hommel reageerde veel met een counter, waardoor ze meerdere malen gevaarlijk werden. Coen Burg hielt 19 minuten lang in de eerste helft de Bosschenaren op de nul, tot dat Tevfik Ceyar de 0-1  op slag van rust maakte.

Doelpuntenmachine op gang…
In  de tweede helft gebeurde het tegengestelde van de eerste helft, wat in de eerste helft niet echt lukte (doelpunten maken), gebeurde wel in de tweede helft. De doelpuntenmachine kwam op gang, Jamal el Ghannouti maakte in de 23” 0-2, Noureddine Oulad ben Youssef in de 25” 0-3, Jamal el Ghannouti zijn 2de deze avond, in de 31” 0-4, Aziz Hitou in de 36” de 0-5, Jeroen de Groot in de 37” 0-6, een minuut later zijn 2de goal vanavond Aziz Hitou 0-7 en de laatste was met een intikkertje bij de 2de paal Amar Zouggaghi in de laatste minuut.

De Amsterdammers hebben vanavond gedaan wat ze moesten doen, winnen en de nul houden, om zo de druk op de nummer één van de Eredivisie te houden.

Next game…
Vrijdag 25 november 2016 speelt ’t Knooppunt weer een thuis wedstrijd, dan komt GZV Watergras op bezoek. Aanvang 21:30 uur Sporthallen Zuid.

’t Knooppunt 2 ontvangt om 19:30 uur Texel’94.