Tigers Roermond/Yildrim Group te sterk voor Groene Ster Vlissingen

0 0
Leestijd:1 Minuten, 22 Seconden

Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd de uitwedstrijd bij Tigers Roermond in winst om te zetten. De ploeg van Youssef El Badey verloor in Roermond met 3-2. Door deze nederlaag zakt de Vlissingse formatie naar de tiende plaats op de ranglijst.

Bron: Groene Ster Vlissingen

Groene Ster begon uiterst zwak aan de wedstrijd. De Vlissingers werden overrompeld door de thuisploeg en keken al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Niet veel later kwam de Limburgers zelfs op 2-0. Groene Ster had niks te vertellen en het was aan doelman Youssef Ben Sellam te danken dat de score niet verder uitliep. Naarmate de eerste helft vorderde, kwamen de bezoekers iets beter in de wedstrijd. Desondanks kon de ploeg van geluk spreken dat het halverwege slechts 2-0 stond.

In het tweede bedrijf wederom een slechte start. Tigers Roermond profiteerde optimaal en kwam al snel op 3-0. Vanaf dat moment een beter Groene Ster. De ploeg koos al snel voor een meevoetballende keeper in de vorm van Karim Ben Sellam en kreeg meteen kansen. Achraf Laabich en Salim Sandee kregen grote kansen, maar lieten deze onbenut. Via een treffer van Hicham Azzanagui werd het 3-1 en was het plots weer een wedstrijd. De Vlissingers voerden het tempo op en kwamen in de laatste minuut terug tot 3-2 via aanvoerder Hoessein Bouzambou. De thuisploeg raakte in paniek en Groene Ster was nog dichtbij de gelijkmaker, maar verder dan een aantal geblokte schoten kwam de ploeg niet.

Groene Ster Vlissingen verliest in Limburg met 3-2 van Tigers Roermond. Aanstaande vrijdag gaat de Vlissingse formatie op bezoek bij FC Marlène.